Braeckman & De Bree: Over leven in tijden van corona op 9 juni 2021.

Nodig uzelf uit voor een nieuw begin. Om uzelf te verrassen met inzichten over zes allesomvattende coronatopics. Van leren uit het verleden tot de wetenschappelijke interpretaties van nu. Van complottheorieën tot de neus op de feiten. En van omgaan met stress tot wijsgerige liefdeslessen.
WANNEER
Woensdag 9 juni 2021
U bent welkom vanaf 8.30 uur. Het programma start om 9.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Aansluitend praten we met sprekers en deelnemers na onder het genot van een hapje en een drankje.

VOOR WIE
Medisch specialisten, (huis)artsen, bedrijfs- en verzekeringsartsen, medisch adviseurs, en anderen

WAAR
Dit congres vindt plaats in De Heerlickheijd van Ermelo.

DEELNAMEKOSTEN
De inschrijfprijs is € 495. (inclusief btw)
Voor AIOS/ANIOS geldt een speciale prijs van € 245.

ACCREDITATIE
Voor dit congres zijn 6 punten aangevraagd bij het Accreditatiebureau Algemene Nascholingen (ABAN) van de KNMG.

Het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN) van de KNMG is het centrale loket voor het aanvragen van accreditatie van algemene nascholingen. Een algemene nascholing is een nascholing op het gebied van bijvoorbeeld: gezondheidsrecht, medische ethiek, communicatie, managementvaardigheden, zorgstelsel, etcetera. Meer informatie over het ABAN vindt u b.v. hier.
Voor vrijwel alle artsen worden door het ABAN geaccrediteerde scholingen beschouwd als vakinhoudelijke nascholingen. Wij adviseren u bij twijfel naar de actuele regelgeving bij uw eigen vereniging te informeren. Op de site van de KNMG is aangegeven:

"Accreditatie-uren toegekend door het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN) tellen mee als nascholing binnen het eigen vakgebied, omdat de algemene competenties (zoals communicatie, samenwerking en maatschappelijk handelen) tot het vakgebied van iedere geneeskundig specialist en profielarts behoren."
(pilot-nascholing-buiten-eigen-vakgebied-omgezet-in-regulier-beleid-.htm).Vul onderstaand formulier in en ben er bij!
Uw voorletters
Vul hier uw naam in
Dit komt op de badge en deelnemerslijst
Vul hier uw adres in
Uw postcode
Uw woonplaats
Uw Bignummer (11 cijfers)
Als u geen BIGnummer heeft kunt u 11 nullen invullen
Uw e-mailadres
AIOS/ANIOS kunnen deelnemen voor een gereduceerde prijs
Hier graag aangeven dat u akkoord gaat met de Algemene verkoop-, annulerings- en leveringsvoorwaarden. Deze vindt u hier.
Opmerking, code of eventuele extra informatie