Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is op dit moment niet mogelijk.
Braeckman & De Bree: Over leven in tijden van corona op 9 juni 2021.

Nodig uzelf uit voor een nieuw begin. Om uzelf te verrassen met inzichten over intrigerende coronatopics. Van leren uit het verleden tot de wetenschappelijke interpretaties van nu. Van complottheorieën tot de neus op de feiten. En van omgaan met stress tot wijsgerige liefdeslessen.
WANNEER
Woensdagmiddag 9 juni 2021
De online sessie start om 13.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

VOOR WIE
Medisch specialisten, (huis)artsen, bedrijfs- en verzekeringsartsen, medisch adviseurs, en anderen

WAAR
Dit is een online sessie die u alleen via internet kunt bijwonen.
Na opgave en betaling ontvangt u ongeveer een week voor het event via e-mail de link om deel te kunnen nemen.

DEELNAMEKOSTEN
De inschrijfprijs is € 99. (inclusief btw)


ACCREDITATIE
Voor dit congres zijn 4 punten toegekend door het Accreditatiebureau Algemene Nascholingen (ABAN) van de KNMG onder nummer 431666.
Om accreditatiepunten te kunnen toekennen houden we ons aan de voorwaarden van de KNMG ten aanzien van online-nascholingen. Er vindt een aanwezigheidsregistratie plaats, deelnemers kunnen via een chatfunctie vragen stellen en er worden interactieve vragen gesteld. Na afloop is er een korte online toets.

Het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN) van de KNMG is het centrale loket voor het aanvragen van accreditatie van algemene nascholingen. Een algemene nascholing is een nascholing op het gebied van bijvoorbeeld: gezondheidsrecht, medische ethiek, communicatie, managementvaardigheden, zorgstelsel, etcetera. Meer informatie over het ABAN vindt u b.v. hier.
Voor vrijwel alle artsen worden door het ABAN geaccrediteerde scholingen beschouwd als vakinhoudelijke nascholingen. Wij adviseren u bij twijfel naar de actuele regelgeving bij uw eigen vereniging te informeren. Op de site van de KNMG is aangegeven:

"Accreditatie-uren toegekend door het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN) tellen mee als nascholing binnen het eigen vakgebied, omdat de algemene competenties (zoals communicatie, samenwerking en maatschappelijk handelen) tot het vakgebied van iedere geneeskundig specialist en profielarts behoren."
(pilot-nascholing-buiten-eigen-vakgebied-omgezet-in-regulier-beleid-.htm).Vul onderstaand formulier in en ben er bij!